Táplálkozási napló


Tartalmaznia kell mindent, amit beviszel a szervezetedbe. Táplálék, folyadék. Ezt a naplót Magadnak írod, azért, hogy én képet kapjak az aktuális táplálkozási szokásaidról. Ebben a naplóban nem arra vagyok kíváncsi, hogy tudod – e hogyan kell helyesen táplálkozni, és mikor mit kellene enned, innod, hanem arra, hogy valójában mit fogyasztasz el. FONTOS! Ha nem a valóságot jegyzeteled fel, akkor lehet, hogy engem megvezetsz egy rövid időre (bár erre ne vegyél mérget!), viszont saját Magadat vágod át!

Ebben a naplóban időpont szerint, az elfogyasztott táplálék megnevezése, mennyisége kell, hogy szerepeljen (egy falat keksz, 2 szem szőlő, 1 marék meggy…stb.) Minimum két hétköznap és egy hétvége szükséges nekem, hogy lássam, hol lehet és/vagy kell beavatkozni. Viszont ha ennél több napot írsz le, az nekem nagyobb segítség.

Amennyiben felszívódási, vagy bármilyen táplálkozással kapcsolatos betegséged van, úgy a táplálkozásod rendbetételét dietetikus segítségével teheted meg, ez az ő hatáskörük.

 


  Kapcsolatfelvétel

  Neved*

  Email címed*

  Milyen témában segíthetek?

  Hogyan?

  [recaptcha]