Táplálkozási napló elemzés


Tartalmaznia kell mindent, amit beviszel a szervezetedbe. Táplálék, folyadék. Ezt a naplót Magadnak írod, azért, hogy én képet kapjak az aktuális táplálkozási szokásaidról. Ebben a naplóban nem arra vagyok kíváncsi, hogy tudod – e hogyan kell helyesen táplálkozni, és mikor mit kellene enned, innod, hanem arra, hogy valójában mikor mit eszel. FONTOS! Ha nem a valóságot jegyzeteled fel, akkor lehet, hogy engem megvezetsz egy rövid időre (bár erre ne vegyél mérget!), viszont saját Magadat vágod át!

Ebben a naplóban időpont szerint, az elfogyasztott táplálék megnevezése, mennyisége kell, hogy szerepeljen (egy falat keksz, 2 szem szőlő, 1 marék meggy…stb.) Minimum két hétköznap és egy hétvége szükséges nekem, hogy lássam, hol lehet és/vagy kell beavatkozni. Viszont ha ennél több napot írsz le, az nekem nagyobb segítség.

Étrendet én nem adhatok Neked, mert ilyet csak az arra illetékes, ehhez szükséges papírokkal rendelkező szakember adhat. Amit én nyújthatok sporttáplálkozási tanácsadóként összességében az elfogyasztott mikro- és makro- tápanyagok mennyiségének optimalizálása, az életvitelhez és a sporthoz igazítva.

Amennyiben felszívódási, vagy bármilyen táplálkozással kapcsolatos betegséged van, úgy a táplálkozásod rendbetételét dietetikus segítségével teheted meg, ez az ő hatáskörük.

 


    Kapcsolatfelvétel

    Neved*

    Email címed*

    Milyen témában segíthetek?

    Hogyan?