Szabályzat


Workshop, tábor:

A jelentkező fizetési kötelezettséget vállal. Amennyiben a foglalót nem fizeti be a jelentkezéstől számított 2 napon belül, a jelentkezését automatikusan töröljük. Amennyiben a foglalót készpénzben vagy utalással befizette, de nem tud megjelenni a workshop-on úgy a, foglalóra nem tart igényt.

Herceghalom edzés:

Ez a szabályzat a félreértések elkerülése végett, a hosszú távú gördülékeny munka reményében született meg. A szabályzatot több fórumon több alkalommal közzéteszem, ezért úgy kezelem, hogy mindenki megértette és beleegyezett, aki az órákra regisztrál, vagy regisztráció nélkül érkezik.

Ennek tekintetében semmilyen utólagos reklamációt nem fogadok el!

  1. A BEJELENTKEZÉS az órákra KÖTELEZŐ, amennyiben marad hely, a regisztrált vendégek mellett, bejelentkezés nélkül is be lehet jönni. A bejelentkezés nélkül érkezők érkezési sorrendben jöhetnek be a terembe.

Ezért ajánlott ellenőrizni akár az óra napján az óra megkezdését megelőző 1 órában is a https://www.centraltrening.hu/esemenyek/  oldalon.

  1. A terem befogadó képessége 14 fő. A bejelentkezések száma, itt korlátozva van, ha eléri a vendégszám a bejelentkezés maximumát, nem lehet tovább arra az eseményre regisztrálni, kivétel, ha valaki megtisztel és időben lemondja! A bejelentkezés LEMONDÁSA KÖTELEZŐ, legkésőbb 2 órával az óra kezdése előtt. Amennyiben olyan bérleted van ami korlátlan ideig érvényes és a lemondást az óra megkezdése előtt feltüntetett időpontig nem mondod le úgy automatikusan levonódik egy alkalom. Azonban, ha lejárati idővel rendelkező bérleted van nem veszítesz el alkalmat akkor sem ha az utolsó pillanatban mondod le, ebben az esetben, ha lejár a bérlet határideje és marad alkalom, az nem meghosszabbítható és nem visszaigényelhető. Amennyiben ezt az órát a férőhelyek hiánya miatt nem tudod pótolni, azzal én nem tudok semmit kezdeni, ezért is fontos a lemondás.

A lemondást online az óra megkezdése előtt 24 órával teheted meg, utána a rendszer ezt automatikusan tiltja, ebben az esetben a Facebook csoportban  vagy köteles a lemondásra

2. A Vendég az órán saját felelősségére jelenik meg, saját egészségügy állapotának ismeretében.

3. A Vendég az edzésekre kényelmes ruhában, törölközővel, vízzel, és ha módja van polifómmal vagy egyéb szőnyeggel érkezik, amennyiben nincs szőnyege, igényét jelezze az oktatónak. Az oktatótól kölcsönvett szőnyeg használata díjtalan, de az óra végén a kikészített fertőtlenítővel és papírtörlővel szárazra törölve teszi vissza a helyére.

4. Az edzésekhez nem kell cipő, ezért a Vendég mindig hozzon magával egy váltópapucsot, mert a cipőket a hirdetőtábla alatt le kell váltani, a higiénia megőrzése érdekében.

5. Az óra előtt a padokat egymásra kell fordítanunk, majd az óra végén visszatenni őket, ebben a segítségeteket szeretném kérni! Továbbá minden értéket hozzatok be a terembe, amit a padokon a padok mögött és a szertárban lehet lepakolni!

Az órák díja:

Bérlet vásárlása a helyszínen, készpénzben lehetséges. A neved és címed, küld el részemre e-mailben, vagy egyéb csatornán, hogy a számla kiállítása gördülékenyebb legyen. Köszönöm!

ÉRKEZZ IDŐBEN az ÓRÁKRA!

5 alkalmas bérlet: 6.000,- 6 hétig érvényes
10 alkalmas bérlet: 16.000,- korlátlan lejárat
Napi jegy: 2000,-/óra, ha duplázol: 3500,-/alkalom

Katona Renáta