Szabályzat


Workshop, tábor:

A jelentkező fizetési kötelezettséget vállal. Amennyiben a foglalót nem fizeti be a jelentkezéstől számított 2 napon belül, a jelentkezését automatikusan töröljük. Amennyiben a foglalót készpénzben vagy utalással befizette, de nem tud megjelenni a workshop-on úgy a, foglalóra nem tart igényt.

Herceghalom edzés:

Ez a szabályzat a félreértések elkerülése végett, a hosszú távú gördülékeny munka reményében született meg. A szabályzatot több fórumon több alkalommal közzéteszem, ezért úgy kezelem, hogy mindenki megértette és beleegyezett, aki az órákra regisztrál, vagy regisztráció nélkül érkezik.

Ennek tekintetében semmilyen utólagos reklamációt nem fogadok el!

  1. A BEJELENTKEZÉS az órákra KÖTELEZŐ, amennyiben marad hely, a regisztrált vendégek mellett, bejelentkezés nélkül is be lehet jönni. A bejelentkezés nélkül érkezők érkezési sorrendben jöhetnek be a terembe.
  2. A terem befogadó képessége 16 fő. A bejelentkezések száma, korlátozva van, ezért ha eléri a vendégszám a bejelentkezés maximumát, várólista lép életbe. A várólistára feliratkozók automatikusan kapnak egy értesítő e-mailt, ha valaki lemondja az órát, így lehetőség adódik a bejelentkezésre. A LEMONDÁSA KÖTELEZŐ, minél hamarabb annál jobb! Amennyiben a lemondás elmarad, úgy a rendszer automatikusan levonja az adott alkalmat. Amennyiben ezt az órát a férőhelyek hiánya miatt nem tudod pótolni, azzal én nem tudok semmit kezdeni, ezért is fontos a lemondás!
  3. Az órán saját felelősségedre a saját egészségügyi állapotod ismeretében jelenj meg! Amennyiben van problémád, arról tájékoztass időben, ne az óra végén!
  4. Az edzésekre kényelmes ruhában, törölközővel és/vagy stretching szalaggal, vízzel, és ha van módod polifómmal vagy egyéb szőnyeggel érkezz.  Amennyiben nincs szőnyeged, jelezd az igényed! Az oktatótól kölcsönvett szőnyeg használata díjtalan, de az óra végén a kikészített fertőtlenítővel és papírtörlővel szárazra törölve add vissza kérlek! Ha van jógatéglád, hozd magaddal, ha nincs tudok adni, de ezt is le kell fertőtleníteni a COVID-19 előírásnak megfelelően.
  5. Az edzésekhez nem kell cipő, ezért  hozz magaddal egy váltópapucsot, vagy egy zoknit.
  6. Az értékért felelősséget vállalni nem tudunk. A csomagjaidat, kabátodat az ajtó melletti tárolón helyezd el, ne a szőnyeged mellett!
  7. Az óráimon, ultrahangos illóolaj párologtató üzemel, levegőfertőtlenítő és immunerősítő illóolaj keverékekkel. Amiből óra végén, a tenyerünkbe is cseppentünk 😉

2020. január 1.-tól a spomoco rendszerét használjuk, melynek mobiltelefonos app-ja gördülékennyé teszi a bejelentkezéseket. A spomoco oldalán regisztrálod kell, ide kattintva, nyithatod meg.

Az órák díja:

2020. január 1-tól Herceghalomban csak 60 perces órák vannak, kedden, szerdán és pénteken a Pókhálóban                        (nyári időszakban péntek helyett-csütörtök és az órák szabadtéren kerülnek megtartásra) Figyeld az órarendet! 🙂

Bérlet vásárlása a helyszínen, készpénzben lehetséges, vagy az óra megkezdése előtt utalással. A neved és címed, küld el részemre e-mailben, vagy egyéb csatornán, hogy a számla kiállítása gördülékenyebb legyen. Köszönöm!

ÉRKEZZ IDŐBEN az ÓRÁKRA!

4 alkalmas bérlet: 7000,- 40 napig érvényes
8 alkalmas bérlet: 13.000,-40 napig érvényes
Napi jegy: 2500,-/alkalom

Köszönettel:

Katona Renáta