Babakocsi térning


Jelenleg nem tarok ilyen jellegű órákat, de amennyiben igény van rá beillesztem az órarendbe. Igény esetén keress bátran!

A legfontosabb előnye, az időhatékonyság, gyerek mellett ez megfizethetetlen.

Két legyet egy csapásra. A gyerekkel rendszerint az ember kimegy a levegőre és ha már tolja a babakocsit, akkor miért is ne végezzen néhány olyan gyakorlatot, ami formálja a testét, edzi az állóképességét.

Ez az edzésforma egyáltalán nem új keletű és nem is én találtam ki, egyszerűen csak közelebb hozom Hozzád:).

Csupa funkcionális gyakorlat, preventív keretek között végrehajtva. A tréning alatt a berövidült izmokat nyújtjuk és ezzel egy időben az elgyengült izomzatot erősítjük, átmozgatjuk a gerincet és erősítjük a centrális izmokat. Így támogatva a mindennapos fitt és szabad mozgást.

A gyakorlatokat többnyire úgy végzed majd, hogy közben fogod és mozgatod a babakocsit, így a gyermeked sem unatkozik majd. A tréning része néhány olyan gyakorlat is, amit a babakocsi mellett fogsz végrehajtani. Nem babakocsis futást fogok rendezni, mert annak túl sok értelmét nem látom, pláne, hogy nem minden babakocsi alkalmas erre a célra. Ezt mutatja az is, hogy komoly pénzekért árulják a gyártók a futáshoz használható biztonságos babakocsikat.

Előnye továbbá, hogy gyermeked egészen pici korban látja, hogy sportolsz, mozogsz, és Téged fog másolni, számára már természetes lesz a sportolás és az egészséges életmód.
Hátránya, hogy időjárásfüggő. ezért mindig figyeld az eseményeket, mert minden edzés előtt fél órával időjárás-jelentek.

Szeretettel várok minden kedves Anyukát és Apukát,Nagymamát és nagypapát, aki szeretne fittebb lenni a gyermek levegőzési idejét kihasználva.


Kapcsolatfelvétel

Neved*

Email címed*

Milyen témában segíthetek?

Hogyan?

[recaptcha]