Body and mind típusú órák jellemzői

Közzétéve: 2017. 12. 6.


Készítettem egy rövid videót, ahol megnézheted mi vár Rád. (Ezek bodyART órás felvételek, de hamarosan csinálok a Centralrol is) 🙂 itt nézheted meg:)

Azt tudnod  kell, hogy a két óra teljesen más, mégis nagyon hasonló.
A hasonlósága abban merül ki, hogy egy szőnyegen mezítláb dolgozunk. Légzés alapú, tehát nem tudsz a szomszédoddal beszélgetni és ezt nem is engedem. Ezek az óratípusok (body&mind) befelé figyelést, hatalmas koncentrációt és fegyelmet igényelnek. A gyakorlatok helyes végrehajtásához, Magadra kell figyelned, és arra amit mondok, különben nem lesz meg a kívánt edzés-élmény.

☯Többnyire chillout zene szól az órák alatt, de előfordul a dinamikusabb részeknél deep-music is.Top slágereket nem fogysz hallani, de beleszerethetsz ezekbe a zenékbe, itt egy pár darabba bele is hallgathatsz!

☯Itt csak az óra előtt és után van módod megbeszélni…például arról, hol tart a hozzátáplálás, beszél e már a gyerek, hogy hova vidd iskolába és hogy hányast hozott onnan.

☯Ez az óratípus nem kezeli célzottan a problémás területeket! Nem has láb popsi edzés, nem lengetheted a végtagjaidat, kontroll van a mozgásban melyben egymás után jönnek a feszítés és kiengedés gyakorlatai.

☯Pont emiatt eleinte lassabb órákra számíthatsz hiszen meg kell tanulnod kezelni a tested, hogy aztán a dinamikus mozgás alatt se kompenzálj, hanem szabályosan dolgozz!

☯Nem lesz időd a szőrtüszőket piszkálni, vakarózni és smst olvasgatni, emiatt a telefonról is illik levenni a hangot.

☯Hosszútávon a teljes testet ezáltal a lelket és a szellemet is megedzi.

☯Nem csak nőknek szól, a kemény család apáknak is komoly kihívásokat tartogat.

☯Első alkalommal azt fogod érezni, nem tudsz mindenre figyelni, és ez így van jól! Ha tudnál Te tartanád az órát! Sőt még nekem is kihívás egy egy gyakorlat!

☯Az első alkalomnak nem lesz látható eredménye a testeden! Sőt az első 10 alkalomnak sem. Ezek nem egy csodaszerek, viszont csodálatosak!

☯A testérzeted, testérzékelésed a tudatosságod 10 edzés után garantáltan változni fog.

☯Heti 1×2 órát tudtam Hozzád közelebb hozni tényleg ne várj csodát! Viszont megtanulhatsz néhány gyakorlatot, amit otthon gyakorolhatsz az intenzívebb eredményért!

☯ Ez a heti 1×2 alkalom, más edzés típust maximálisan jól kiegészít, önmagában heti minimum háromszori gyakorlás hozhat komolyabb eredményt.

☯Motiválni foglak, kiszedem belőled, amire képes vagy, többet annál, amit gondolsz, hogy képes vagy! De a belső motivációdat Neked kell előhívnod. Neked kell akarni hétről hétre ügyesebbé válnod. Ez a Te utad, neked kell végigjárnod, a saját célod felé Neked kell lépkedned, tudatosan! Nem léphetsz egyszerre 3 lépést! És ha a célod azon az úton van, amin én tudlak kísérni, bízhatsz bennem, ott leszek!

Lehet nyersnek tűnök, de ez azoknak a Vendégének az érdekeit védi, akik komolyan gondolják, és elszántak a céljuk elérésében!