Íme a bizonyíték, a bodyART jó hatással van arra, aki rendszeresen gyakorolja

Közzétéve: 2018. 04. 2.


Egy kedves Vendégem Tündi eredményét azért osztom meg Veled, egyrészt , mert engedélyezte😁másrészt, hogy lássátok az akaraterő, a kitartás valamint egy testhez álló sportág mire képes együtt. Íme a bizonyíték, a bodyART jó hatással van arra, aki rendszeresen gyakorolja.

Tündi 3 gyermekes fiatal anyuka, aki tenni akart és tett is Önmagáért. Legkisebb gyermeke 5 hónapos volt, mikor az első órákon megjelent, 8 hónapos anyatejes táplálás után megkezdődtek a változások a testén, ami most már igazan szembetűnő. Sőt azóta még vékonyabb lett. Hiszen ez a sztori lassan egy éve, hogy megtörtént. Tündi azóta dolgozik, így kevesebb ideje jut edzésre járni, de amikor teheti ott van velünk. Elmondása szerint eleinte nem nagyon figyelt az étkezésre, mára ez is kicsit változott. A body&mind mozgásformát kiegészítette köredzéssel is, de mikor beállt a lapockája azt a vonalat hanyagolni kezdte. Tündi lépésről-lépésre haladt előre!  Ezért Te se állj meg!
Légy büszke Magadra, mindig arra amit elértél! Így Te is képes lehetsz akár -16 kg fölösleg leadására! Légy türelmes, és figyelj a fokozatosságra!

A bodyART nem csodaszer, de csodálatos!

A bodyART-ról lehetne írni, sokat mesélni, körbemagyarázni, de egyik sem ér fel azzal, amit érzel egy ilyen órán vagy óra után. Légzéstechnikája a gyakorlatok komplexitása, kiszakít a hétköznapi gondokból, feltölt energiával, miközben kellemesen elfáraszt:) Preventív szemléletmódja, elképesztően hat a testre. Felkészít a hétköznapi stresszre is. Gyorsan kiderül, Te tudsz e vele azonosulni. Ám soha ne ítélj az első órád után, egyrészt annyi mindenre kell figyelned, hogy azt érezheted, erre Te képtelen vagy! BÍZZ MAGADBAN!  Másrészt nincs két egyforma óra:) Hasonlóak, de sohasem egyformák:) 

A bodyART fejleszti az erődet is, formálja a testedet:) Itt egy beszámoló Andi tollából:)
“Fél év bodyART edzés után rászántam magam hogy elmerészkedjek egy jógastúdióba kipróbálni az astangát. Régi álmom volt ez, de még bejutni sem volt egyszerű. Amikor a regisztrációs lapot leadtam, a hölgy elképedve nézte hogy korábban csak hatha jógáztam és azt kérdezte biztos be akarok-e menni, mert ez egy haladó óra és ha nem astangáztam korábban, akkor nem ajánlja.
Gondoltam, ha itt vagyok már bemegyek…lesz ami lesz. 
Amikor lekerült a nagykabát és meglátta hogy vannak izmaim, kezdett megnyugodni.
Számomra viszont kifejezetten könnyűnek tűnt az astanga. Így nem csak az álmom teljesült hogy túléljek egy astangát, hanem Reninek köszönhetően egy pozitív visszacsatolást is kaptam: még jól is érzem magam egy ilyen (korábban rettegett)órán, tehát érdemes volt ezt a fél évet bodyARTra járni, mert rengeteget lehet fejlődni.
Köszönöm Reni!😘
Ezekért dolgoznom!Érted dolgozom! Általad fejlődöm!

Gyere és csatlakozz hozzánk Törökbálinton és Herceghalomban!

Hétfő Törökbálint ARÉNA

Kedd Törökbálint ARÉNA , Herceghalom

Csütörtök Törökbálint ARÉNA

Péntek Törökbálint ARÉNA , Herceghalom

Válassz az órarendből!

Csatlakozz a táborunkhoz, ahol gerinctréning és stretching óra, tudatos testedzés, és sok meglepetés vár!

Várlak szeretettel!