90 perces bodyART a Legimentésért!

Közzétéve: 2018. 08. 18.


Kedves Vendégeim, és nem Vendégeim valamint segíteni vágyók!

Még nem késő csatlakozni a jótékonysági bodyART órához, hiszen 2018. 08.19.-én vasárnap 18.30-kor lépünk szőnyegre. Az óra teljes bevételét a Magyarországi Légimentéstért Alapítványnak ajánlottam fel.

Amit hozz Magaddal!

A legfontosabb a jó kedved a lelked  és a nyitottságod! Valamit: pléd, jógaszőnyeg, ha nincs korlátozott számban tudok biztosítani, csak jelezd kérlek! Víz, törölköző.

☝️Az órának tovabbi célja, hogy megérezzük, milyen aktív munkával oldani a stresszt, ami megnehezíti a mindennapjainkat sok kellemetlen percet okozva az életben. A bodyART nem varázsszer, de varázslatos mozgásforma.

Ez a mozgásforma nagyon sok városban elérhető, ezért bárhonnan érekzhetsz, és ha tetszik akkor csatlakozhatsz a saját lakóhelyeden az órákhoz! Amennyiben nem tudsz itt lenni velünk, abban az esetben is támogathatod az Alapítványt!

☝️az Alapítvány által közzétett információkat itt olvashatjátok:

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. Légimentő Bázisait – Debrecen, Miskolc, Szentes, Pécs, Sármellék, Balatonfüred, Budaörs – kívánja támogatni jelen kampány keretei között, melyhez ezúton kérjük az Ön, az Önök támogatását, segítségét.
A mentőhelikopterekre az alábbi két eszközt szeretnénk megvásárolni:

Mechanikus mellkaskompressziós vagy újraélesztő eszköz:
A sikeres újraélesztés egyik feltétele a szívmasszázs hatékony végzése. Ahhoz, hogy az újraélesztés hatékony legyen a mellkasi kompressziót folyamatosan  100-120/perc frekvenciával kell végezni, 5-6 centiméteres nyomásmélységgel. Hosszantartó kézzel végzett mellkas kompresszió során a frekvencia és a nyomásmélység egyre sekélyebbé válik. Ez kiküszöbölhető a gépi szívmasszázs segítségével, ami állandóan tartja a frekvenciaszámot és a nyomásmélységet és segítségével az újraélesztés szállítás közben is végezhető, amely lényegesen lerövidíti a beteg kórházba juttatásának idejét, ez pedig sok esetben életeket és életminőséget menthet.

☝️Megtörtént: az eszközzel a mellkasán szállították a beteget kórházba, akinek mellkasán a műtéti beavatkozás ideje alatt is ott volt, a gép. Ekként élete megmentésre került és kapott lehetőséget a beteg a felépülésre, a teljes életre. 🙏

Az eszköz ára: 4.000.000.- ft

Sürgősségi, kézi ultrahang készülék: A XXI. század fonendoszkópjaként is emlegetik. Előnye abban rejlik, hogy nem jár fizikai beavatkozással, gyors, ismételhető, könnyen a beteg mellé juttatható. Mellkasi és hasi sérülteknél kerül alkalmazásra annak eldöntésére, hogy bizonyos beavatkozásokat a helyszínen szükséges-e kivitelezni, illetve a kórházba érve
szükség lesz-e vér adására és azonnali műtéti ellátásra, amelyet így már a beteg szállítása alatt előre tudnak jelezni a fogadó intézmények számára. Az eszköz akkumulátorral rendelkező, hálózatról tölthető, zsebméretű.

Az eszköz ára: 2.500.000.- ft

Nem szeretnénk mást csak 7 db kézi ultrahangot és 7 db mellkaskompressziós gépet! A támogatással alapítványunk a támogatók felé minden esetben elszámol!

❗❗❗Napjainkban egyre több baleset és súlyos betegségek szedik áldozataikat. Sajnos nincs rosszabb, megrázóbb, mint amikor tehetetlenül állunk és várunk és hiába adnánk oda mindenünket hogy segítsünk!❗❗❗

A segítés lehetősége most az Ön, az Önök kezében van!☝️

Kérjük támogatásukat, hogy az ország ellátási területén teljes lefedettségben rendelkezésre állhassanak a gépek mind a hét mentőhelikopteren.

❗❗Nem a szervezet működéséhez kérjük támogatásukat, hanem életmentő eszközök beszerzéséhez!☝️

Számlaszámunk: 54600140-14009291

Közlemény: Támogatás UH/LUCAS eszközök beszerzéséhez.
Közleményben kérjük megjegyezni, hogy mely légimentő bázis eszközének beszerzéséhez ajánlja fel a támogatását!
Támogatását köszönjük!

Az alapítvány adatai:
MAGYARORSZÁGI   LÉGIMENTÉSÉRT ALAPÍTVÁNY
3529 Miskolc, Perczel Mór utca 42., 3/12.
adószám: 18655973-1-05
Bankszámlaszám: Korona Takarék Takarékszövetkezet  Forró    54600140-14009291
e-mail: legimentesert@gmail.com

A Miskolci Törvényszék a “Magyarországi Légimentésért” Alapítványt 2015. augusztus 12. napján kelt 15.Pk.60.151/2015/2. számú végzésével vette nyilvántartásba.