RAD önmasszázs a háti szakaszon 48 óra

Ülő és mozgásszegény életmódunknál, már csak az eszetlenül megkezdett életre-halálra végzett sportolás jelent nagyobb veszélyt. A nem megfelelő regenerálódás, a beszűkült mozgástartományokban végzett kompenzációval teli mozgások, hosszú távon nem tarthatóak fenn, hiszen a fájdalom sajnos gátolni fog ebben.

A masszázs bármilyen formája a manuálterápia és minden közérzetet javító passzív tevékenység nem csak jól esik, hanem szükséges is, az olajozott mozgáshoz. Igen ám, de kinek van erre ideje? Ebben a rohanó világban néha még arra sem tudunk időt szakítani, amire nagyon kellene. A másik visszatartó erő pedig az anyagi ráfordítás szokott lenni.

Éppen ezért alkottam meg egy mozgásanyagot, amivel időt és pénzt spórolhat az ember hosszútávon. Persze ezért az érzésért dolgozni kell, és emiatt az aktivitás miatt a hatása sokkal összetettebb, egy passzív wellness szolgáltatásnál.

Amikor megszereztem a RAD Master Coach képesítésemet, egy kísérletbe kezdtem és egy fascia- organizációs képzésen tanult elméleti anyaggal fűszerezve kezdtem használni és használtatni az RAD professzionális eszközeit.

Amennyiben személyes átvétellel szeretnéd megrendelni a webshopomban ezt megteheted.

Ha felkeltette érdeklődésedet ez a fantasztikus termék, de szállítással és egy kis kedvezménnyel szeretnél hozzájutni, itt bővebb információt találsz. 

Vásárlásodkor használd a CENTRALRENI kuponkódot!