Facebook csoport

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz, ahol mappába rendezve találod a különböző edzéseket. Az edzések között találsz eszköz nélküli, saját testtel végzett hosszabb és rövidebb edzéseket és találsz eszközzel végezhető edzéseket is.

A mozgásanyagot tartalmazó videók gerinc szempontjából preventív gyakorlatokat tartalmaznak. A legtöbb anyag úgy lett tervezve, hogy javítsa a tartást és segítsen megelőzni az ülő életmód miatt kialakuló problémákat, valamint segítsen a már meglévő problémák enyhítésében.

Nagyszerűen kiegészíti a gyógytornát, vagy a manuál terápiát.

A csoportban található videók keresése nehézkesebb, de jelen pillanatban ez a legtöbb, amit én nyújtani tudok a Számodra. Jelenleg dolgozom egy sokkal komplexebb anyagon, ami hamarosan itt a webshopban elérhetővé válik.

A csoportot itt találod meg, jelentkezéskor add meg a rendelésszámod!

A csoporthoz havi előfizetés keretein belül tudsz csatlakozni, és az előfizetés lemondásáig a belépés dátumától számított 1 hónapon belül ismétlődik.

Érdemes az Itt kezd mappában található anyagot elsajátítani, a keresőben pedig célirányosan pl.: #mellkasnyitás, könnyen tudsz keresni.

4990 Ft / hónap