deepWORK®


A deepWORK® hoslisztikus funkcionális tréning egy új opció az állóképességi edzések sorában. A yin és yang ellentétpár meghatározó elem a tréningben, ez a kardió és erőgyakorlatok, a megfeszítés-elengedés, a lent és fent, az hátul és elől végzett gyakorlatok váltakozását jelenti. A mozgást a légzés ritmusára történik. A deepWORK® mezítlábas tréning tetőtől talpig átmozgatja az embert! Ez a komplex hatású edzésforma, mely fejleszti az állóképességet, az erőt, az erő-állóképességet, az egyensúlyt, a koordinációt továbbá az izom –ideg (neuromuszkuláris) kapcsolatot, ezért fokozódik a gyorsaság, mindezek mellett stresszoldó hatású.

Minden kedvenc mozgásformát tökéletesen kiegészít. Megszínesíti az erőnléti-, futó, úszó-, kerékpáros-, teljesítményfokozó-, saját testsúlyos-, súlyzós- és egyéb edzéseket. Nem képeznek kivételt az extrém- és a csapatsportok sem, mint a motorozás, a futball, a kézilabda, a kosárlabda, vízilabda, jégkorong és a futsal.

A bemelegítés meditatív zenére történik, a bemelegítés alatt mobilizáljuk a vállövet a gerinc teljes hosszát, a medencét, valamint felkészülünk a fokozott terhelésre. A bemelegítés lágy zenéjét felváltja a lüktető ritmusú zene (deep house) és megkezdődik a keringést fokozó munka, amit később erőelemek tesznek még nehezebbé. A munka az órán folyamatos, azaz megállás nélküli. A dinamikus és statikus gyakorlatok váltakozása adja meg a CROSSWORKS hatást. A lüktető zene segíti az érzelmek kiengedését, és átsegít egy-egy holtponton.

Ezzel az edzésmódszerrel felfedezheted a határaidat, sőt át is lépheted azokat, ésszerű keretek között. Óráról órára ügyesebb leszel, többet bírsz. Nő a koncentrációd, a kitartásod és a türelmed is!

Férfiaknak és nőknek, korosztálytól és edzettségi szinttől függetlenül igazi kihívás. Ez az edzés az elejétől a végéig egy kerek egész.

És biztos, hogy póló nem marad szárazon!

Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni!


    Kapcsolatfelvétel

    Neved*

    Email címed*

    Milyen témában segíthetek?

    Hogyan?