bodyART® Dynamic


A bodyART® Dynamic az egyik legintenzívebb a bodyART tréningek közül!  Az alapgyakorlatok dinamikus mozgássorrá alakulnak a légzés segítségével, új dimenziókat nyitva meg ezzel, a résztvevők számára!

Nézd meg a bemelegítés egy részletét, itt!

A bodyART®  Dynamic egyszerre ismerteti meg milyen a pozíciók egymásba fordulásának varázsa, és egyben meg is mutatja a saját határokat. Az egymásba forduló pózok megtartásával, elmélyíthető egy-egy pozíció. Megtanulható, hogy egy -egy pózban hogyan tud a test minden izma összehangoltan a legintenzívebben dolgozni. Ahogyan a bodyART Basic, a Dynamic is az öt elemre épül a Yin és Yang elve szerint. Mielőtt azt gondolnád, hogy ez valami spirituális, ezoterikus hülyeség, nagyot tévedsz. A Yin és Yang arról szól, hogy minden benne van és a mindennek az ellentéte is. Fekete és fehér, jó és rossz, erő és lágyság, dinamika és statika, fent és lent, jobb és bal, elől és hátul, feszítés és lazítás. Ezek rendszerben egymás kiegészítve és folyamatosan követve valósul meg. Az öt elem a tréningek felépítésére utal, mert ezzel a sorrenddel tartható fent a flow a bodyART óra első percétől az utolsóig, hiszen a bodyART órán egyetlen másodperc sem telik el aktív munka nélkül, ettől egy olyan különleges edzésterhelést ad, amivel más órákon biztosan nem találkoztál.

jin-jang

Amikor tanultam, hogyan követik egymást az elemek, akkor az én drága Mesterem egy szuper történettel adta át a lényegét. Ahhoz, hogy energiák szabaduljanak fel, szükség van a Földre, mely a Fa elemét adja nekünk, ennek elégetéséhez Tűz kell, ez a Tűz aztán felhevíti a fémet, melyben megtörténik az elegyedés, majd jön a Víz, ami ezt lehűti. Így segíted a saját tested tejes megújulását:)

Tény, hogy valamilyen szinten a spiritualitás is része a tréningnek, mivel elmélyülsz a saját belsődben, a zene ami vezet minket, ellazít és a csontodig hatol. Ha kíváncsi vagy ezekre a zenékre, akkor a kedvencek között bele is hallgathatsz!:)

Röviden tehát a statikus elemek és az erőgyakorlatok egymást váltva tartják fenn a flow élményét, a tudatos és folyamatos munkával. A Dynamic helyet ad az önálló munkának. Az önálló munka, mely komoly koncentrációt igényel, egyedülálló élményt ad a résztvevőknek!

Személyes kedvencem ez az óratípus:)

Az órarendet itt nézheted meg!

A herceghalmi csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni!


    Kapcsolatfelvétel

    Neved*

    Email címed*

    Milyen témában segíthetek?

    Hogyan?