Nyereményjáték indult❤

Közzétéve: 2018. 07. 12.


☝️FIGYELEM☝️
2018. Július 10.-én elindult egy nyereményjáték😍 Uracs Ami és a SUP Hungary jóvoltából😍💪
3 db 5000 Ft értékű Vouchert sorsolok ki azok között a Vendégek között,aki a szabadtéri óráimat látogatják július 10. és augusztus 19.-e között a herceghalmi sportpályán.
A nyeremény beváltható SUP joga órára valamint SUP bérlésre is 2018.október 31.-ig

Miért jó, ha rendszeresen látogatod az óráimat!?

Mert megváltozik a tested, a mozgásod, fejlődik a mozgáskultúrád, a koncentrációd, az önfegyelmed. Javul az izomerő nő az izomzat rugalmassága, kevésbé leszel sérülékeny, enyhül vagy teljesen elmúlik a derék vagy hát fájdalmad. Megtanulod használni a mélyizmaidat, fejlődik az egyensúlyérzéked, ami hasznos lesz a nyeremény beváltásakor, hiszen három darab 5000,-Ft értékű SUP Voucher egyike a Tied lehet! Ez a nyeremény nem csak a szerencséden múlik!

MINÉL TÖBB SZABADTÉRI ÓRÁN VESZEL RÉSZT, annál nagyobb eséllyel lehetsz Te az egyik a három szerencsés közül, aki 2018. Október 31.-ig Siófokon beválthatja nyereményét!

Minden órán, amin részt veszel felírjuk a neved és belekerül egy edénybe, amiből augusztus 20.án sorsolunk!

De vajon mi az amit nyerhetsz, a fent felsoroltakon kívül!?

Egy életre szóló élményt, egy új hobbit, egy új szerelmet…

“A SUP – Stand Up Paddle magyarul leginkább állószörf vagy állva-evezés. Egy olyan sport, amit bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhat, és örömét lelheti benne. Egy SUP rengeteg dologra használható. A vízi túrázástól, a kardio edzésen át a jógáig mindenre, sőt, akár még horgászathoz is kitűnő. Az ember csendben, a “vízen járva” fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a természetben, figyelheti a vad-, és élővilágot, anélkül, hogy megzavarná azt, vagy kárt tenne benne.

A SUP az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt, mivel SUP-olni teljesen biztonságos, mégis izgalmas. Nem utolsó sorban SUP-on állva evezni remek testedzési lehetőség és kikapcsolódás is egyben. Aki egyszer kipróbálja, többé nem néz ugyanolyan szemmel a világra.

Az állószörf nem igényel előképzettséget, használatát mindössze néhány perc alatt el is sajátíthatod – sokkal könnyebb megtanulni, mint biciklizni, vagy úszni. Mindössze egy nagyméretű speciális szörfdeszkára, a hozzá tartozó evezőre, és némi egyensúlyérzékre van szükséged. A legnehezebb rész a deszkán való felállás, azonban néhány perc gyakorlás után már ez is mindenkinek sikerülni szokott. Az evezés pedig egyenesen gyerekjáték – a bátortalanabbak akár ülve, vagy térdelve is hajthatják deszkájukat. És ezzel szinte minden adott is egy élménydús SUP-oláshoz – már csak megfelelő látnivalót és útitársakat kell keresnünk. Mi ezt most mind biztosítjuk Neked, ha velünk tartasz.”

Köszönöm, ha megosztod!
R.