BODYART to CentralTreningHelyszín
Herceghalom Pókháló


Időpont
2020. 10. 23. 8:30 de. - 9:30 de.

Loading Map....


bodyART®- ahol az erő és a tudatosság találkozik & CentralTrening

Röviden a  bodyART® egy valódi funkcionális tréning. Statikus és dinamikus erőelemek kombinációja a légzéssel összekapcsolva. A tréning gyakorlatai egyszerre erősítik az elgyengült, és nyújtják a megrövidült izmokat. Így a légzés nem csak azért fontos része a tréningnek, mert a megfelelő mennyiségű oxigén hatására javul az izmok és az agy oxigénellátottsága, hanem azért, mert a megfelelő hatékonyságú nyújtáshoz elengedhetetlen a lassú ki és belégzés.

 

Ez az Óratípus az én saját anyagom, mely védjegyoltalom és szerzői jog védelme alatt áll. Az évek alatt megszerzett tapasztalatok alapján, egy olyan rendszert alakítottam ki, mely hiánypótló a mai piacon.

Ezt az óratípust ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet és/vagy ülőmunkát végez. Mindkét esetben fokozódik az izmok feszessége, görcsössége. A hosszú ideig tartó izomfeszülés, fájdalommá, vagy diszkomfortot okozó állapottá alakul, mely zavarja a mindennapi életet, a koncentrációt. Végül lassan elindul a lavina és egyik probléma után jön a másik. Ezek elkerülése érdekében látogass el a CentralTréning ® órákra.

A tréning célja, hogy az izomtónus egyensúlyba kerüljön, a feszes izmok lazítására, az elgyengült izmok erősítésére fókuszálva. Egy edzésen belül tapasztalhatod meg a gerinctréning és az aktív stretching technikák áldásos hatását.

A tréning további célja, hogy a gerinc képes legyen egészséges mozgást végrehajtani, fókuszálva a gerinc melletti izomzat erősítésére, a gerinc különböző szakaszainak mobilizálására valamint a test főbb ízületeinek mozgástartományának növelésére. A gerinc, a mellettük szorosan futó izmok nélkül csak egy élettelen csigolyahalmaz. A csigolyák egészséges mozgását, a közöttük elhelyezkedő porckorongok épségét, a paravertebrális (gerinc mellett futó) izmok izomereje és rugalmassága biztosítja. Az órákon hangsúlyt helyezünk a core izmok erősítésére valamint az egyensúly fejlesztésére is.

A nyújtás létfontosságú a megfelelő minőségű hétköznapi mozgásokhoz, a hétköznapi élethez, és feltétlenül fontos a hatékony és eredményes sportoláshoz.

Jelentkezem (Spomoco)